Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie verbeteren? Ben je online niet goed vindbaar met je website? Met zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt je vindbaarheid verbeterd in de organische, niet-betaalde zoekresultaten van Google.

SAMEN UW BEDRIJF LATEN GROEIEN

Vertel ons meer over uw project

Nadat u het formulier heeft ingevuld kunt u een vrijblijvend telefonisch gesprek aangaan met één van onze medewerkers.

Onze projecten

Alle projecten

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend onder de afkorting SEO (search engine optimization), is het optimaliseren van een website om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. De website stijgt dankzij zoekmachine optimalisatie in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van Google.

Vindbaar zijn is belangrijk

Wie tegenwoordig online iets wilt vinden gebruikt daarvoor een zoekmachine.

Meer bezoekers naar je website

Met ruim 90% is Google met afstand de marktleider onder de zoekmachines.

Link Building

Als essentieel onderdeel van elke succesvolle SEO-strategie, speelt Link building een belangrijke rol.

STRATEGIE

De juiste strategie is essentieel voor zoekmachine optimalisatie. Om gericht te kunnen werken dien je te weten op welke zoekwoorden je wilt focussen. Ook is het belangrijk te weten waar verbeterpunten voor je website liggen, zowel qua content, techniek als linkprofiel. Alleen dan kun je een plan en doelstelling opstellen, om vervolgens mee aan de slag te gaan.

TECHNIEK

De techniek zorgt voor een betere werking en gebruiksvriendelijkheid. Ook zorgt een goede technische werking ervoor dat Google jouw website goed kan lezen. Denk bij techniek aan zaken als de laadsnelheid, de responsiviteit voor mobiele gebruikers, het installeren van de juiste plug-ins en het schoonhouden van de code.