Zoekmachine adverteren

Direct bovenaan de zoekresultaten in Google staan dankzij gerichte, betaalde advertenties. Hoe scoren jouw advertenties? Doe nu een Google Ads audit van je website!

SAMEN UW BEDRIJF LATEN GROEIEN

Vertel ons meer over uw project

Nadat u het formulier heeft ingevuld kunt u een vrijblijvend telefonisch gesprek aangaan met één van onze medewerkers.

Onze projecten

Alle projecten

Met betaalde advertenties via Google Ads (voorheen Google AdWords) wordt zoekwoorden advertentieruimte boven de organische zoekresultaten van Google gekocht. Je hoeft dus niet te wachten voordat je hoog in de organische, niet-betaalde zoekresultaten staat. Van alle internetters vindt maar liefst 81% dat zoekmachines de beste ondersteuning zijn in het vinden van websites. Daarom is het belangrijk dat jouw website hoog in Google staat.

Direct bovenaan in Google

Wie tegenwoordig online iets wilt vinden gebruikt daarvoor een zoekmachine.

Snel meer relevante bezoekers

Met ruim 90% is Google met afstand de marktleider onder de zoekmachines.

Link Building

Google wil alleen advertenties laten zien die relevant voor zoektermen zijn.

STRATEGIE

Bokmedia zorgt bij iedere klant voor een strategie op maat. Tijdens het intakegesprek van de campagne wordt de doelstelling en mogelijkheden besproken. Op basis daarvan wordt onderzoek gedaan naar de mogelijkheden te adverteren tegen een zo gunstig mogelijke ROI. Na goedkeuring worden de advertenties aangemaakt en gaan we live..

TECHNIEK

Onze SEA specialisten monitoren de kosten tijdens de advertentie campagne nauwkeurig. Er wordt onder meer gekeken naar hoe snel jij aan je dagbudget zit, hoeveel kliks de advertenties opleveren en of aanpassingen nodig zijn. Door de cijfers nauwkeurig te monitoren kunnen aanpassingen gemaakt worden. Zodoende kun jij zo voordelig mogelijk adverteren.