Social Media Marketing

Want het is de hoogste tijd om wat met social media te gaan doen.

Wat is social media marketing?

Social media marketing is een vorm van online marketing waarbij sociale media netwerken het marketingkanaal zijn. Het doel is evenals bij andere vormen van marketing het vergroten van de naamsbekendheid en het verhogen van het aantal conversies. Via sociale media doe je dit door advertenties of content te creëren die gebruikers delen, liken en interessant vinden.

Verlaag de drempel voor je doelgroep

Het fijne van social media marketing is dat de drempel om direct online iets te bestellen zeer laag is. Mensen doen dus gauw een (impuls)aankoop als ze iets online tegenkomen. Dit is de kracht van social media. Kort samengevat omvat social media marketing dus alle marketinggerichte activiteiten die plaatsvinden via social mediakanalen.

Branding

We kunnen u helpen de reputatie van uw bedrijf verbeteren en erachter te komen hoe mensen uw merk ervaren.

Social media beheer

Facebook-, Twitter- of Pinterest-inhoud kan uw bezoekersaantallen in korte tijd vergroten. Onze experts kunnen u helpen bij het bepalen van het meest geschikte type inhoud en platform voor uw merk.

Adverteren op Social media

Ons team van experts op het gebied van sociale media kunnen uw accounts namens u beheren en contact maken met uw publiek d.m.v. advertenties.

Unieke social media berichten

We maken en passend social media-profiel aan met hoogwaardige inhoud dat uw merk en publiek aanspreekt.

Onze projecten

Alle projecten

SAMEN UW BEDRIJF LATEN GROEIEN

Vertel ons meer over uw project

Nadat u het formulier heeft ingevuld kunt u een vrijblijvend telefonisch gesprek aangaan met één van onze medewerkers.