Smartworkers

Laat ons u helpen uw bedrijf te laten groeien op het internet

Meer informatie nodig over onze diensten of liever een voorstel op maat? Vraag dan een vrijblijvend een gesprek of offerte aan!

De Opdracht

Smartworkers is gespecialiseerd in het outsourcen van development activiteiten en is bij ons terecht gekomen voor de ontwikkeling van een gloednieuwe website. Wij kregen de opdracht om een passende huisstijl te ontwikkelen en o.b.v. hiervan een nieuwe website te ontwikkelen die toegankelijk is voor alle verschillende apparaten. 

Oplossing

We hebben voor Smartworkers een passende huisstijl ontworpen dat voldeed aan de wensen en eisen van Smartworkers. Daarna hebben we een uniek op maat gemaakt design gemaakt en dit uitgewerkt tot een professionele website. De website hebben we ontwikkeld met het WordPress CMS systeem. Hiermee kunnen de medewerkers van Smartworkers zeer gemakkelijk de website beheren en zelf nog wijzigingen aanbrengen. 

 

67% CTR

44% minder CPA

118% ROI

Review

“Ik wil Bokmedia bedanken voor het goed luisteren naar waar ik precies naar op zoek was. Ze hebben mijn idee goed in beeld gebracht en op basis hiervan verschillende ontwerpen gemaakt. Een zeer professioneel team dat echt weet waar ze mee bezig zijn. Mijn complimenten!”

Onze projecten

Alle projecten

Ontvang de nieuwste projecten in uw mailbox!